Amadeo Brands

Web & Business developer – where IT and business meet

About – Amadeo Brands

Ik ben Amadeo Brands een gedreven web & business developer met een creatieve kijk op het leven en een passie voor IT en Business. Ik bezit een breed palet aan skills en ben zeer leergierig, naast commerciële kennis bezit ik ook technische skills. Door deze brede skills heb ik een goede kijk op verschillende projecten en ben ik flexibele inzetbaar.

Ooit ben ik begonnen als een technicus. Dit was eerst mijn passie. Hier heb ik veel geleerd en veel praktische technische kennis opgedaan. Vervolgens ontstond er een sterke ondernemersdrift, met de start van een aantal ondernemingen tot gevolg (zie C.V.). Omdat ik hier meer over wilde leren ben ik vervolgens een studie Commercieel management gaan volgen en om mijn creativiteit nog meer de ruimte te geven ben ik naast deze studie blokken gaan volgen bij de opleiding Communicatie & Multimedia Design en Technische informatica.

Tevens ben ik continu bezig geweest met een stuk web development en ben ik me breed blijven verdiepen in software development. Om hier ook up-to-date te blijven heb ik cursussen gevolgd aan de technische universiteit in Eindhoven en de universiteit in Tilburg.

Met al deze kennis wil ik graag de brug tussen de techniek en de consument/bedrijven verbreden en ervoor zorgen, dat processen en handelingen zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen en dat techniek het leven voor een ieder eenvoudiger maakt waar mogelijk.

Waar ligt mijn kennis?

– web development
– Cyber security
– WordPress
– SEO / SEA
– Grafisch design

Wat zijn mijn hobby’s

– Sporten
– Werken
– Filosoferen
– Reizen
– Mediteren
– Hacking

Ik ben er van overtuigd dat wij als mensheid veel meer kunnen bereiken dan wij zelf denken. Het is voor iedereen mogelijk om te bereiken wat hij wilt! Door mens en techniek steeds meer met elkaar te integreren zal de mens zelf uiteindelijk opzoek kunnen gaan naar zichzelf en inzien dat er zo veel meer is.

Voor meer informatie zie mijn C.V.